Uutislistaukseen

Bingolla selätetään korona-ankeutta

19.10.2021 13.10

Lohtajalla laitetaan väkeä liikkeelle.

Lohtajan diakoniaväki ja Eläkeliiton Lohtajan yhdistys ovat yhdessä ideoineet koronanselätysbingon.  Tavoitteena on laittaa ihmiset liikkeelle oman, ystävän tai lähimmäisen hyvinvoinnin vuoksi. 

Bingossa suoritetaan erilaisia tehtäviä kotona tai pitkin kyliä.
Bingoruudukon tehtäviin on otettu mukaan paikkoja eripuolilta Lohtajaa sekä ruutuja, jotka tukevat paikallisia yrittäjiä. 
Ihan kaikkia haastetaan osallistumaan tähän hauskaan, leikkimieliseen kisaan. Kerää itsellesi viiden suora tai täytä vaikka koko ruudukko. Muutkin kuin lohtajalaiset  saavat osallistua bingoon.
Tulosta bingoruudukko tästä tai nouda se kaffilasta Lohtaja-talolta (maanantaisin klo 10-12), Lohtajan kirjastosta, GTE Raudasta, Ravintola Casasta taikka Veikontorilta Marinkaisista.
Bingoruudukko kannattaa kiinnittää vaikkapa jääkaapin oveen, jotta se pysyy tallessa myös joulusiivouksissa.

Kun saat bingorivin täyteen pystyyn, vaakaan tai vinottain, lisää bingoruudukkoon nimesi ja puhelinnumerosi. 
Voit palauttaa bingoruudukon Lohtaja-talon kaffilaan maanantaisin klo 10-12 tai ottaa valmiista ruudukosta kuvan ja lähettää sen numeroon 050 3147 393 tai 050 5119 709. 
Voit tuplata voittomahdollisuutesi ja palauttaa myös toisen bingoruudukon, mutta muista silloin tehdä tehtävätkin uudestaan.
Bingon keräämiseen on aikaa runsaasti, sillä bingruudukoita voi palauttaa 16. tammikuuta saakka. 
Kaikkien bingon palauttaneiden kesken arvotaan paikallisia lahjakortteja. Arvonta suoritetaan 24. tammikuuta klo 11 kaffilassa Lohtaja-talossa. 

Idea bingoon saatiin Alavieskan Vetovoima-hankkeen vastaavasta bingosta. Vetovoimalta saatiin lupa työstää bingoa samalla sabluunalla Lohtajalle sopivaksi.

Teksti: Riikka Peltola