Kuvakoosteessa lapsen ristityt kädet, äiti ja kolme lasta sekä käsinuket Saku ja Ruut.

Lapsille ja lapsiperheille

Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. Markus 10:14,16

Seurakunnan toiminta lapsille ja lapsiperheille tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan iloiseen, rakkauden täyteiseen ja pedagogiseen toimintaan. Toiminnan lähtökohtana on kristillinen arvopohja ja kasvatuskumppanuus vanhempien kanssa.

Toimintaa järjestetään vauvoille, taaperoille, kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen. Aloittaessaan rippikoulun lapset siirtyvät nuorten toiminnan piiriin.

Kerhot, pyhäkoulut ja leirit kutsuvat sinua mukaan ihmettelemään elämää yhdessä muiden kanssa.

Perhekirkot

Kerran kuukaudessa sunnuntain jumalanpalvelus on perhekirkko. Erityisesti silloin kutsutaan koko perheitä yhdessä jumalanpalvelukseen. Perhekirkot ja muut jumalanpalvelukset alkavat klo 10.

Lohtajan kirkon kastepuu.

Kastelehti liitetään kastepuuhun

Seurakunta pitää yhteyttä kastettujen lasten perheisiin. Lapsen kasteen jälkeen "kastelehti" kiinnitetään kirkon kastepuuhun samalla kun hänen puolestaan rukoillaan jumalanpalveluksen yhteydessä.

Vuoden aikana kastettujen perheet kutsutaan tammikuun alussa vauvakirkkoon sekä kahveille. Samalla edellisvuoden kastelehdet jaetaan omaksi lasten perheille.

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon!

Facebookissa
Lohtajan seurakunta