Lohtajan kirkon virsinumerot.

Musiikki

Musiikilla on keskeinen sija kristillisen seurakunnan elämässä. Jumalanpalveluksissa on musiikki olennaista. Urkujen soitto tukee virren veisuuta.

Seurakunnan monet kuorot ja yksityiset seurakuntalaiset avustavat laululla ja soitolla. Seurakunnassa järjestetään myös kirkkokonsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia.

Musiikkitilaisuudet

Seurakunnassa järjestetään musiikkitilaisuuksia joka makuun. Syksystä kevääseen on mahdollisuus nauttia iltamusiikista. Tilaisuuksissa soi urkumusiikki sekä virret. Vähintään yksi urkukappale on sävelletty laulettavan virren pohjalta. Kesäaikaan järjestetään erilaisia konsertteja. Katso tapahtumakalenterista tulevat konsertit ja tapahtumat.

Kuorot

Lohtajan seurakunnalla ei ole varsinaista kirkkokuoroa, vaan jumalanpalveluksissa avustaa Lohtajan Sekakuoro, jota johtaa seurakunnan kanttori. Sekakuoro esiintyy vähintään kerran kuussa. Kuoro harjoittelee perjantaisin klo 19 Seurakulmassa.

Gospelkuoro toimii musiikkipedagogi (AMK) Tiina Pietilän johdolla ja harjoitukset pidetään perjantaisin kirkossa klo 17.45-19.15.

Marinkaisten rukoushuoneessa on lasten ja nuorten musiikkitoimintaa. Lapsikuoro Viljavat harjoittelee perjantaisin klo 16.30-17.15 ja FM, musiikinopettaja, KM, luokanopettaja Ilona Haverisen ja musiikkipedagogi (AMK) Tiina Pietilän johdolla. Ilona luotsaa myös nuorten bändiä, jonka harjoitukset pidetään perjantaisin joko klo 15.45-16.30 tai 17.15-18.

Tarkista viikkokohtainen aikataulu tapahtumista. Uudet laulajat ja soittajat ovat kaikkiin ryhmiin tervetulleita!