Muusikot nojatuolikirkossa.

Jumalanpalvelus netissä

Voit liittyä kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen netin kautta, missä ikinä liikutkin.

Jumalanpalvelukset ovat kuultavissa vain suorana lähetyksenä, eli niitä ei tallenneta nettiin.

Play-nappula joka vie nettijumalanpalveluksiin.

Nettilähetykset Kokkolan seurakuntayhtymän kirkoista

Kuuntele jumalanpalveluksia

Lauantai 19.9.
klo 18 viikkomessu Kaarlelan kirkosta

Sunnuntai 20.9.
klo 10 messu Kokkolan kirkosta
klo 10 messu Kaarlelan kirkosta (ruotsiksi)
klo 10 messu Kaustisen kirkosta
klo 10 messu Kälviän kirkosta
klo 10 perhekirkko Lohtajan kirkosta
klo 10 sanajumalanpalvelus Halsuan kirkosta
klo 12 konfirmaatiomessu Kaarlelan kirkosta
klo 12 jumalanpalvelus Kokkolan kirkosta (ruotsiksi)
klo 13 messu Ullavan kirkosta

Virret

Jumalanpalveluksessa veisattavat virret löydät seurakunnan tapahtumakalenterista. Klikkaa tapahtuma auki, niin näet jumalanpalveluksessa veisattavat virret.

Ohje

Avaa linkki ja paina soittimen play-painiketta, kun jumalanpalvelus alkaa. Jos se ei heti onnistu, kokeile muutaman minuutin kuluttua uudelleen.
Jos yhteys katkeaa kesken lähetyksen, päivitä selain painamalla selaimen osoitesivulla olevaa päivitys-painiketta (F5). Ongelma on usein yhteydessä, ei lähetyksessä. Mediasoitin toimii myös älypuhelimilla. Windows Phone -puhelimissa tulee kuitenkin olla Windows Phone 10 -käyttöjärjestelmä.

Palaute

Miten jumalanpalvelus kuului netissä? Missä olit, kun kuuntelit jumalanpalvelusta netin kautta? Voit antaa vapaamuotoista palautetta kuuluvuudesta palautelomakkeella.
Kiitos palautteestasi!