Muusikot nojatuolikirkossa.

Jumalanpalvelus netissä

Voit liittyä kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen netin kautta, missä ikinä liikutkin.

Jumalanpalvelukset ovat kuultavissa vain suorana lähetyksenä, eli niitä ei tallenneta nettiin.

Play-nappula joka vie nettijumalanpalveluksiin.

Ohje

Avaa linkki ja paina soittimen play-painiketta, kun jumalanpalvelus alkaa. Jos se ei heti onnistu, kokeile muutaman minuutin kuluttua uudelleen.
Jos yhteys katkeaa kesken lähetyksen, päivitä selain painamalla selaimen osoitesivulla olevaa päivitys-painiketta (F5). Ongelma on usein yhteydessä, ei lähetyksessä. Mediasoitin toimii myös älypuhelimilla. Windows Phone -puhelimissa tulee kuitenkin olla Windows Phone 10 -käyttöjärjestelmä.

Palaute

Miten jumalanpalvelus kuului netissä? Missä olit, kun kuuntelit jumalanpalvelusta netin kautta? Voit antaa vapaamuotoista palautetta kuuluvuudesta palautelomakkeella.
Kiitos palautteestasi!

Nettilähetykset Kokkolan seurakuntayhtymän kirkoista

Virret

Jumalanpalveluksessa veisattavat virret löydät seurakunnan tapahtumakalenterista. Klikkaa tapahtuma auki, niin näet jumalanpalveluksessa veisattavat virret.

Sunnuntai 1.8.

• klo 10 konfirmaatiomessu Kokkolan kirkosta
  • klo 10 konfirmaatiomessu Kaustisen kirkosta
  • klo 10 Lohtajan kirkkomusiikkijuhlien juhlamessu Lohtajan kirkosta