Kuvakoosteessa mies ja Raamattu, kahden rukoilevan kädet ja risti kahvimukissa.

Aikuisille

Seurakunta tarjoaa aikuiselle seurakuntalaiselle monenlaisia kerhoja ja piirejä elämää rikastuttamaan. Mielekkään tekemisen ja mukavan seuran lisäksi piirit ja kerhot tuovat mahdollisuuden oman itsen hoitamiseen ja hengellisen elämän syventämiseen.

Aikuisten aamukerho

Aikuisten aamukerho kokoontuu lauantaisin kello 9.15–10.30 Marinkaisten rukoushuoneella. Kerho on tarkoitettu 19–69-vuotiaille. Kerhossa ei ole kerhotätiä eikä -setää, vaan kerhoa vetävät sen osallistujat yhdessä. Aikuisten aamukerhonteema vaihtuu kuukausittain neljän viikon jaksoissa.

Kerhossa vaihdetaan ajatuksia ja pohditaan asioita yhdessä, annetaan vinkkejä hyvistä kirjoista, elokuvista, musiikista, arkielämän avuista ja muusta. Lisäksi tutustutaan kerhokavereihin ja ulkoillaan.

Kerhon ohjelma on vapaamuotoista, mukaan voi ottaa eväitä tai vaikka meikkipussin ja työvaatteet, jos jatkaa kerhosta suoraan töihin. Kerhosta saa myöhästyä ja poistua oman aikataulun ehdoilla.

Seurakulman kaffila

Seurakulman kaffila palvelee Seurakulmassa, Lohtajantie 6 A. Kaffilan tuotto menee Lohtajan seurakunnan diakoniatyön sekä nimikkolähettien työn hyväksi.

• maanantaisin klo 10.00–12.00
  • suolaista ja makeaa, tarjottavat vaihtelee
  • tarjottavat valmistetaan ammattitaidolla ja rakkaudella
  • pyrimme käyttämään lähellä tuotettuja elintarvikkeita niin paljon kuin mahdollista
  • käytämme kotimaista lihaa ja kanaa

Seurakuntalounas

• kerran kuukaudessa Seurakulmassa, Lohtajantie 6 A
  • hinta: aikuiset 8,50 e, 4–15v. 4 e
  • seurakuntalounas on kaikille avoin

Kinkerit

Alkuvuodesta pidetään kinkereitä seurakunnan jokaisessa kylässä. Kinkereillä ollaan Jumalan sanan hoidossa, lauletaan virsiä ja suunnitellaan seurakunnan toimintaa. Esillä on myös ajankohtaisia ja yhteisiä seurakunnan asioita. Rippikoululaiset osallistuvat oman kylän kinkereille!

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon!

Facebook Lohtajan seurakunta
Instagram @lohtajaseurakunta