Majatalossa viihdyttiin

Julkaistu: 12.02.2020

Senni Pajunpää Lohtajan kirkossa.Perjantai-iltana 7. helmikuuta Lohtajan kirkko muuttui olohuoneeksi. Silloin Majatalo oli Must kun Majatalo-ilta ja Must! -tapahtumat yhdistyivät.

Tapahtuma oli Lohtajan seurakunnan rippikoululaisille "must", mutta paikalla oli kaikenikäistä väkeä. Myös lähiseurakunnista.

Musiikkilukiolainen Senni Pajunpää lauloi virren 125, Kosketa minua, Henki.

Juhani Tikkanen band ihastutti ja kosketti musiikillaan, jutustelullaan ja läsnäolollaan.

Illassa otettiin myös liveyhteys Utsjoen seurakuntaan, missä lohtajalaislähtöinen Ville Orjala toimii nuorisotyönohjaajana.

Illan juontajina toimivat isoskoululaiset Elisa Erkkilä ja Eeva Hietamäki. He myös haastattelivat toisia isoskoululaisia Antti Jaakolaa, Netta Puutiota ja Lotta Pajunpäätä.

Viihtyvyyden ja kotoisan olon takaamiseksi illassa oli tarjolla myös pientä naposteltavaa.

Majatalo on must Lohtajan kirkossa.

Juhani Tikkanen band Lohtajan kirkossa.