Riemua ilmassa levynjulkaisukonsertissa

Julkaistu: 06.11.2019

Sitä riemua! kaikaa Lohtajan kirkossa perjantaina levynjulkaisukonsertissa. Levyllä kuullaan Lohtajan gospelkuoron ja Lapsikuoro Viljavien musiikkia sekä lausuntaryhmä Ailakkien lausumia runoja.

Levytyksen taustalla oli halu tallentaa näiden kahden kuoron tekemisiä - ja mikäpä sen parempi aika toteutukselle kuin tehdä se 250-vuotiaan Lohtajan kirkon kunniaksi.

Levyn sisältö on monipuolinen, mukaansatempaava ja sävykäs yhdistelmä kuoromusiikkia, ja Ailakkien kauniit runot täydentävät juhlallisen kokonaisuuden. Pääpaino sisällössä on lapsikuoron iloisella ja liikuttavan reippaalla laululla.

Äänitys on tehty juhlavuottaan viettävässä Lohtajan kirkossa, joka on tietenkin oikea paikka myös levyn julkaisuun.

Julkaisukonsertissa esitetään levytettyjä kappaleita ja runoja sekä lauletaan yhdessä yleisön kanssa. Konsertissa kerätään kolehti seurakunnan musiikkityön hyväksi. Konsertin jälkeen myydään levyjä 15 euron hintaan.

Pienten kuorolaisten mielestä päivä oli aika rankka, mutta onhan se hienoa kun saa itse laulaa levyllä. Oli myös hauskaa laulaa kirkossa villasukat jalassa. Kuva: Anne PeranderSitä riemua! -
levynjulkaisukonsertti
Lohtajan kirkossa