Majataloilta Lohtajan kirkossa 25.10.

Julkaistu: 17.10.2019

Minna ja Jussi Pyysalo.Kevättalvella Lohtajalla vietettiin ensimmäistä Majataloiltaa. Nyt tapahtuma saa jatkoa kun viikon päästä perjantaina toivotaan Lohtajan kirkon taas täyttyvän kristillistä illanviettoa janoavista ihmisistä.

Majataloiltaan on matala kynnys. Illassa musisoivat ja puhuvat Kansan Raamattuseuran muusikot Minna ja Jussi Pyysalo.
Minna on laulanut koko ikänsä. Lapsuutensa ja nuoruutensa hän eli Etelä-Pohjanmaalla, Ilmajoella. Hän on tehnyt tekstejä ja säveliä nuoruudesta asti. Levyjä on ilmestynyt vuodesta 1993 alkaen.
Jussi on kanttorin poika Etelä-Karjalasta, Taipalsaarelta. Hän on valmistunut nuorisotyönohjaajaksi Raamattu-opistolta. Siellä hän liittyi myös gospel-rock-yhtyeeseen The Roadiin, jossa on toiminut jo yli 30 vuotta kosketinsoittajana. Jussi on säveltänyt muun muassa Riemumessun, joka on ollut ympäri Suomen käytössä jo yli 20 vuotta.

Illassa on vieraana myös Niina ja Jussi Seikkula Lohtajan helluntaiseurakunnasta. He kertovat lähetysmatkastaan Mongoliaan.

Majataloiltaan on helppo tulla koko perheenä, sillä lapsia varten on kirkossa leikkipaikka ohjaajineen.
Penkissä ei tarvitse aikuistenkaan istua koko aikaa, sillä kirkossa on tarjolla pientä naposteltavaa koko illan ajan.
Illan ohjelmassa on myös Pyysalojen vetämiä yhteislauluja, ja tilaisuudessa kerätään kolehti.

Majataloilta Lohtajan kirkossa pe 25.10. klo 18