Kiitosjuhla vapaaehtoisille 15.11.

Julkaistu: 02.11.2017

Suuri vapaaehtoisten ja talkoolaisten joukko palvelee ja mahdollistaa monen seurakunnan tapahtuman toteutumisen.

Hautausmaatalkoolainen, tiskaaja, munkkimarkkinoiden leipoja, Donkkiksen rastivahti, leiriohjaaja, soittaja, kolehdinkerääjä, sukankutoja, isonen, arpojen myyjä, jumalanpalveluksen tekstinlukija, kahvinkaataja, kuuntelija, laulaja, diakoniakylätoimikunnan jäsen, päiväkerhokummi ja -mummi, hartaudenpitäjä, Yhteisvastuukerääjä ja monta muuta roolia…

Lohtajan seurakunnassa järjestetään kiitosjuhla kaikille seurakunnan työmuotojen nykyisille ja aiemmille vapaaehtoisille ja talkoolaisille. Juhlan ohjelmassa on hyvää ruokaa ja yhdessäoloa sekä musiikkia, runoja, hartaus ym. Tilaisuudessa kaikki seurakunnan työntekijät palvelevat.

Kiitosjuhla Lohtajan pappilassa ke 15.11. klo 18.30. Ilmoittautumiset ruokailun takia kirkkoherranvirastoon,p. 050 3147 380 ke 8.11. mennessä.

Aune Orjala ja Tuula Niemi porkkanalaatikoiden teossa