Uutislistaukseen

Lohtolainen naimalauantai

1.7.2020 11.58

Elokuussa Sophia Magdalenan kirkossa järjestetään häämaraton.

Lohtajan seurakunta järjestää elokuussa häämaratonin eli Lohtolaisen naima- lauantain.

MITÄ SE ON? Lohtolainen naimalauantai on päivä teille,  jotka haluatte mennä naimisiin pienen juhlan merkeissä. Naimisiinhan voi mennä kirkossa pieni ystäväjoukko todistajana, ilman suurta ja kallista hääjuhlaa. Juhlan voi jokainen järjestää vihkimisen jälkeen toiveittensa mukaan.  

MISSÄ SE ON? Lohtajan naimalauantaille on varattu Lohtajan Sophia Magdalenan kirkko.  Kirkko on kaunis puukirkko upei
ne maalauksineen. Lohtajan seurakunta tarjoaa jokaiselle hääparille ja heidän seurueelleen (max. 10 henkilöä) hääkakkukahvit kellotapulissa vihkimisen jälkeen.


MILLOIN SE ON? Naimalauantai toteutetaan 22. elokuuta. Ilmoittautumiset, tiedustelut ja varaukset sähköpostilla (antti.lapinoja@evl.fi) tai puhelimitse numeroon 050 314 7382. Varaukset tulee tehdä 9.8. mennessä. Naimalauantain ensimmäinen vihkiminen on kello 12, ja siitä eteen
päin aina tunnin välein niin pitkään kuin pareja riittää.  Ajat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kanttori hoitaa musiikin/häämarssit. Musiikista tulee olla kanttoriin etukäteen yhteydessä. Jos haluaa vihkitialisuuteen musiikkiesityksen, on se tilattava itse.
 

KENELLE SE ON? Vihkiminen  on tarkoitettu kaikille – huom!, kaikille niille, jotka eivät ole parast’ aikaa naimisissa. Vihittävien ei tarvitse olla lohtajalaisia päästäkseen 
naimalauantaina naimisiin. Ikä ei myöskään ole este. Vihkiminen on ilmaista. Paperiasiat, kuten avioliiton esteidentutkinta, on hoidettava kuntoon 12.8. mennessä. Sen voi hoitaa käymällä oman seurakunnan  kirkkoherranvirastossa (huom!, katso kesäaukioloajat) tai  netissä esteidentutkinta.fi.