Uutislistaukseen

Matka Oulun hiippakunnan lähetysjuhlille Ranualle

Lähetysjuhlia vietetään teemalla Silmiesi alla.

Oulun hiippakunnan lähetysjuhlien mainos.

Kokkolan rovastikunnan seurakunnat tekevät yhteisen retken juhlille la-su 26.-27. elokuuta. Matkaan lähdetään kahdella bussilla lauantaina aamutuimaan. Rannikkobussi lähtee Kokkolasta Kälviälle ja sieltä Kannukseen. Sisämaabussi suuntaa Vetelistä Kaustisen ja Ullavan kautta Kannukseen. Kannuksesta matka jatkuu yhtä matkaa Ranualle, missä  ollaan noin kello 12. Bussikyyti 10 e maksetaan bussissa käteisellä.

Sunnuntaina ennen paluumatkaa on mahdollisuus matkustajien toiveiden mukaan vierailla omakustanteisesti Ranuan eläinpuistossa tai muussa kohteessa. 

Matkalla majoitutaan Ranuan kristillisellä kansanopistolla. 2 hengen huone maksaa 50 e/hlö (sis. aamupala, omat lakanat mukaan). Jokainen maksaa muut ruokailut itse. Opistolla on mahdollisuus myös esteettömään majoitukseen.

Juhlapaikka on opiston välittömässä läheisyydessä. Juhlille on vapaa pääsy. Juhlilla on monipuolista ohjelmaa, myös koko perheen ohjelmaa ja esimerkiksi Pekka Simojoen konsertti. Lisätietoja ja tarkempi ohjelma löytyy Ranuan seurakunnan nettisivuilta.

Ilmoittautumiset matkalle viimeistään 15.8. sähköisellä lomakkeella tai oman seurakunnan lähetyssihteerille.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot matkasta myöhemmin.

Lisätietoja

22.5.2023 13.41