Huolta

Oletko kova huolehtimaan ja huolestumaan?
Oletko huolissasi maailman tilasta?
Meille on suunnilleen vuoden ajan uutisoitu koronakauhuista ja kiinalaisista lepakoista. Uutisissa on työnnetty miltei sukkapuikkoja neniin ja nyt pistetään käsivarsiin ainakin seitsemän kertaa yhdessä lähetyksessä.
Onneksi Amerikka saatiin nyt miltei rauhoitettua, eivätkä sarvipäät enää rieku vallan ytimessä.

Minua huolestuttaa tai tympäisee, etteivät helsinkiläiset ymmärrä suojautua seiskan ratikassa maskilla, vaan virus leviää sielläkin kuin Egyptin vitsaus.
Minua huolettaa yksinäiset, sairaat, rikkinäiset, kadonneet lapset ja juopot nuoret aikuiset, vainotut ja kiusatut ja niin edelleen.

Antti Lapinoja.Antti Lapinoja
vt. kirkoherra
Kälviän ja Lohtajan
seurakunnat
antti.lapinoja@evl.fi

Sunnuntai 21.2.

Mark. 1:12–13

Henki ajoi Jeesuksen autiomaahan. Neljäkymmentä päivää hän oli autiomaassa Saatanan kiusattavana. Hän eli villieläinten joukossa, ja enkelit pitivät hänestä huolta.