Rippikoulu

Rippikoulu alkaa seurakuntajaksolla eli seurakunnan toimintaan tutustumisella ja osallistumisella sekä yhdessä tekemisellä. Rippikoulun 2019-2020 seurakuntajakso  ilmoitamme kotisivuilla. Seurakuntajakso on kaikille yhteinen riippumatta siitä, minkä rippikoululeirin valitset.

Rippikolun aloitustilanne alkaa perhe- ja rippikoulumessulla Lohtajan kirkossa. Sinne kutsutaan kaikki rippikoululaiset perheineen.
Jumalanpalveluksen ja kirkkohetken jälkeen tilanne jatkuu vielä Seurakulmassa. Seurakunta tarjoaa keittolounaan ja siellä kerrotaan vielä lyhyesti rippikoulusta.
Aloitustilanteessa jaetaan myös seurakuntajakson osallistumiskortit, eli riparikortit, jotka sisältävät luettelon rippikouluun kuuluvista seurakunnan tilaisuuksista. Korttia täytetään yhdessä ja seurakunnan työntekijät varmentavat nimikirjoituksellaan osallistumisesi. Jumalanpalveluksissa on jokaisella vuorollaan myös palvelutehtäviä.

Leiri on kesällä 2020 Ohtakarin leirikeskuksessa ja konfirmaatio Lohtajan kirkossa.

Ilmoittautuminen rippikouluun

Kaikki Lohtajan seurakunnan rippikouluun tulevat ilmoittautuvat nettilomakkeen kautta, vaikka kävisi leirin jossain muualla. Seuraa kotisivuja ja facebookia milloin ilmoittautumiset alkavat.

Lapinoja Antti

vs. Kirkkoherra
Seurakuntatyö

Ijäs Oili

Nuorisotyö Varhaiskasvatus Varhaisnuorisotyö

Perander Anne

Varhaiskasvatus

Maksut

Leirimaksu on 150 euroa.
Rippikoulumaksuun sisältyy Raamattu ja oppikirja.