Lähetys

Seurakunnassamme toimivat diakonia- ja lähetyspiirit eri kylillä. Näistä ilmoitetaan tarkemmin tapahtumakalenterissa.

Nimikkolähettimme ovat Keniassa Anna-Liisa ja Paavo Markkula, Virossa Kirsi Vimpari sekä Sakari Heinonen Kyproksella. Rovastikunnallinen kohde Venäjän Karjalassa on Aunuksen Vitelen kirkko.

Retki Aunuksen seurakunnan 25-vuotisjuhlaan

Kokkolan rovastikunnan Aunus-toimikunta järjestää ryhmämatkan Aunukseen ja Viteleen 15. - 18. syyskuuta 2017. Tuolloin vietetään Aunuksen seurakunnan 25-vuotisjuhlaa.

-Osallistumme myös Vitelen kirkon messuun ja tapaamme paikallisia muutenkin, kertoo matkanjohtaja, rovasti Tuomo Jukkola. Hänen kanssaan matkavastaavina toimivat Esko Herronen ja Niko Hyppönen.

Ryhmäviisumin hankkimisen vuoksi matkalle tulee ilmoittautua hyvissä ajoin eli 1.8.mennessä. - Mukaan lähtijöiden tulee tarkistaa, että passi on voimassa vielä 6 kk 18.9.2017 jälkeen, Jukkola muistuttaa.

Matkan hinta viisumeineen (ryhmäviisumi) on 170 euroa, ruokailut ja majoitus maksetaan paikan päällä (100 e).

Ilmoittautumiset Tuomo Jukkolalle, p. 040 3545 998, s-posti .

Pajunpää Pirjo

Toimisto- ja lähetyssihteeri