Lähetys

Evankeliumi kuuluu kaikille ihmisille. Lähetystyö pohjautuu Jeesuksen antaman lähetyskäskyyn tehdä kaikki kansat hänen opetuslapsikseen kastamalla ja opettamalla. Lähetystyön tavoitteena on viedä evankeliumi niiden keskuuteen, jotka eivät ole kuulleet sitä tai ovat vieraantuneet Kristuksesta.

Lähetys on jokaisen seurakuntalaisen tehtävä. Tarvitaan lähtijöitä ja lähettäjiä. Lähettäjänä voit rukoilla lähetystyön ja nimikkolähettien puolesta, voit osallistua seurakuntapiireihin, lähetyslounaisiin, Kauneimpiin Joululauluihin ym. Vapaaehtoisia tarvitaan erilaisiin talkootehtäviin. Tule mukaan!

Seurakunnassamme toimivat seurakuntapiirit eri kylillä. Näistä ilmoitetaan tarkemmin tapahtumakalenterissa.

Nimikkolähettimme ovat Jiska ja Petra Gröhn Keniassa, Kirsi Vimpari Virossa sekä Sakari Heinonen Kyproksella.

Rovastikunnallinen kohde Venäjän Karjalassa Aunuksessa on Vitelen kirkko.

Pajunpää Pirjo

Toimisto- ja lähetyssihteeri