Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on seurakunnan keskus

Jumalanpalveluksista, messuista, seurakunta elää. Jumalanpalveluksiin saamme tulla yhdessä kiittämään ja ylistämään Jumalaamme, veisaamaan ja rukoilemaan. Lohtajan seurakunnan jumalanpalvelus alkaa klo 10 ja kerran kuukaudessa pidettävät perhekirkot klo 11.

Ellet pääse kirkkoon, Lohtajan kirkon jumalanpalveluksen voi kuunnella suorana lähetyksenä myös netin kautta täältä.

Ehtoollisleipä ja -viini

Lohtajan seurakunnassa on tarjolla sekä valkoista, vehnästä valmistettua että gluteenitonta, keltaista, ehtoollisleipää erillisellä lautasella.
Gluteenittoman ehtoollisleivän saa pyytämällä. Toinen vaihtoehto on ottaa kirkkoon tullessaan mukaansa lappu, jossa lukee "gluteeniton", ja näyttää sitä ehtoollisenjakajalle. Gluteeniton-lappuja on kirkon ulko-ovilla.

Lohtajan seurakunnassa on käytössä ainoastaan alkoholillinen ehtoollisviini.

Messu on Jumalan kansan juhla. Kotikirkkoon olet tervetullut tavallisen arjen keskellä, mutta myös elämänkaaren käännekohdissa.