Lohtajan seurakunnan avustukset

Muu tila Lohtaja

Lohtajan seurakunnan avustukset on järjestöjen ja yhteisöjen haettavana vuoden 2021 toimintaan. Hakemuksesta tulee ilmetä, miten toiminta tai tapahtuma tukee Lohtajan seurakunnan toimintaa.
Hakemuksessa tulee olla toiminnan/tapahtuman kustannusarvio ja toimintasuunnitelma. Avustuksen saajalta edellytetään vuoden loppuun mennessä selvitystä toiminnan toteuttamisesta ja kuluista.
Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 30.9.2021 Lohtajan seurakuntaneuvostolle, Alaviirteentie 105, 68230 Lohtaja.
Lisätietoja antaa vt. kirkkoherra Antti Lapinoja p. 050 3147 382, sähköposti: antti.lapinoja@evl.fi

Lohtajan seurakunta