Kuvakoosteessa saippuakuplan puhallus, yhdessä olevat kädet ja rivissä olevia lapsia.

Leirit

Lohtajan seurakunta järjestää leirejä sekä kouluikäisille että sitä nuoremmille.

Leireille voit ilmoittautua täyttämällä sähköisen lomakkeen, jonka löydät klikkaamalla leirin nimeä. Täytä lomake huolella ja paina "lähetä".

Kesäleirit 2020

Ilmoittautuminen kesäleireille on päättynyt. Leirikirje lähetetään 12.6. ja maksulinkki päivän jälkeen. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 20 lasta. Lapset on vakuutettuja leirin aikana. Leirien ohjaajina toimivat Oili Ijäs ja Anne Perander.

Kesäleireillä on toimintaa sekä sisällä että ulkona, mutta pääosa toiminnasta tapahtuu ulkona. Sisällä käydään porrastetusti syömässä turvavälit huomioon ottaen. Muutenkin noudatetaan poikkeusolojen ohjeistuksia.

Alle kouluikäisten leiripäivä pappilassa

• ke 8.7. klo 10-15
  • vuosina 2014-2016 syntyneille
  • leirin hinta 5 e (sisältää yhden aterian)

Alle 10-vuotiaiden leiripäivä pappilassa

• to 9.7. klo 10-18
  • vuosina 2010-2012 syntyneille
  • leirin hinta 10 e (sisältää yhden aterian ja välipalan)

Yli 10-vuotiaiden leiripäivä pappilassa

• pe 10.7. klo 10-18
  • vuosina 2006-2009 syntyneille
  • leirin hinta 10 e (sisältää yhden aterian ja välipalan)

Tyrskyleiri Ohtakarissa

Ilmoittautuminen Tyrskyleirille aukeaa myöhemmin.

• 4.-7.-luokkalaisille
  • 2.-4.10. Leiri alkaa klo 18 ja päättyy su klo 10 alkavaan perhemessuun Lohtajan kirkossa, jossa leiri avustaa ohjelmalla.
  • Hinta: Lohtajan seurakunnan jäsenet 30 e, muut 45 e
  • Mukaan lakanat tai makuupussi, lakana ja tyynyliina, ulkoiluvaatetta, peseytymisvälineet, sadevarustettakin, sisätossut, Raamattu, taskulamppu
  • Leirille mahtuu 30 henkilöä.
  • Leirikirje ja maksulinkki (leirin jälkeen) lähetetään sähköpostitse.
  • Ohjaajat: Oili Ijäs ja ?
  • Leiri järjestetään yhdessä SLEY:n kanssa.