Marinkaisten rukoushuone

Vanha Rantatie 38 , 68210  Marinkainen

Marinkaisten rukoushuone.

Rukoushuone on rakennettu rovasti Selinin aikana 1937. Marinkaislainen Matti William Niemi (kutsumanimi Wiljami Niemi eli Lapinmäen Wiljami) lahjoitti evankeliselle nuorisoliitolle rakennustontin, johon nuorisoliitto aloitti rukoushuoneen rakantamisen. Kun nuorisoliiton varat alkoivat loppua tuli rovasti Selin hätiin esittäen, että rukoushuone rakennettaisiin yhdessä seurakunnan kanssa. Niin myös tehtiin. Rovastilla oli myös huoli siitä, ettei muodostuisi seurakuntaa seurakunnan sisälle.

Rukoushuone on edelleen ahkerassa käytössä. Siellä pidetään lastenkerhoja viikottain, diakoniavastaanottoa, seurakunnan hengellisiä tilaisuuksia ja jumalanpalveluksia.

Kiinteistön ulkovuori uusittiin 2008 ja sisälattiaan uusittiin matto 2010-11 vuodenvaihteessa.

Varaukset ja kyselyt kirkkoherranvirastosta:
Alaviirteentie 105

Vanha Rantatie 38, 68210 Marinkainen

Nuorten bändin harjoitukset

Vanha Rantatie 38, 68210 Marinkainen

Donkkis Marinkaisten koulun eskareille ja alakoululaisille

Donkkis ilmoittautuneille, Ijäs, Perander, Pyrhönen. Toiminnallinen ilta: Raamattuopetus, Saku ja Ruut, yhteistä toimintaa, srk tarjoaa iltapalan (ei nyyttäreitä), taskulamppu mukaan.Vanha Rantatie 38.