Jumalanpalvelus netissä

Lohtajan kirkon jumalanpalveluksia voi kuunnella netissä! Ne ovat kuultavissa vain suorana lähetyksenä, eli niitä ei tallenneta nettiin.

Tarkista jumalanpalveluksen alkamisaika etusivun tapahtumakalenterista, sillä se ei välttämättä ole klo 10. Paina soittimen Play-painiketta, kun jumalanpalvelus alkaa. Jos se ei heti onnistu, kokeile muutaman minuutin kuluttua uudelleen.

Jos yhteys katkeaa kesken lähetyksen, päivitä selain painamalla selaimen osoitesivulla olevaa päivitys-painiketta. Ongelma on yleensä yhteydessä, ei lähetyksessä.

Voit siis liittyä kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen netin kautta, missä ikinä liikutkin!

Mediasoitin toimii myös älypuhelimilla. Windows Phone -puhelimissa tulee kuitenkin olla Windows Phone 10 -käyttöjärjestelmä.

Miten Lohtajan kirkon jumalanpalvelus kuului netissä? Missä olit, kun kuuntelit jumalanpalvelusta netin kautta? Voit antaa vapaamuotoista palautetta kuuluvuudesta palautelomakkeella. Kiitos palautteestasi!

Jumalanpalveluksen virret

7, 266, 185, 12(eht.), 2:4.