Perinteinen riparilaulujen ilta Kälviällä

Julkaistu: 17.04.2019

On jälleen se aika vuodesta, kun Kälviän seurakuntakodilla lauletaan rakkaita riparilauluja.

Duo Niina-Maria ja Lauri on tuore gospelduo, jonka koskettavat sanoitukset ja melodiat luovat rauhallisen tunnelman, ja voit hiljentyä toivon sanoman äärellä. Laulujen tekstit kumpuavat tavallisesta elämästä ja kertovat rehellisesti sen haasteista ja toivosta, joka lopulta löytyy armollisesta Vapahtajasta.

Laulujen takana on nuori aviopari, joilla on molemmilla evankelistan kutsumus. Kumpikin on tiennyt, että musiikki on oma kanava välittää ilosanomaa sitä tarvitseville ihmisille.

- Kyse on myös ihmisten kohtaamisesta, keskusteluista, rukouksesta, iloista, suruista ja niiden jakamisesta. Siinä on ne syyt, miksi teemme tätä, duo miettii.

Vaikka duon taival on vielä alussa, he ovat päässeet koskettamaan läsnäolollaan ja musiikkillaan jo useita ihmisiä. Heidän sydämellään ovat erityisesti nuoret aikuiset, joihin he itsekin kuuluvat. Siitä huolimatta elämän makuiset laulut on tehty ilman rajoja ja sääntöjä, ja ne ovatkin tavoittaneet kuulijan iästä riippumatta.

Duon ensimmäinen sinkku Soihdunkantajat julkaistiin tänä keväänä.

Riparilauluja on tänä keväänä laulattamassa, ja myös omia biisejään esittämässä, Niina-Maria ja Lauri Tiihonen.
Niina-Maria on kotoisin Kälviältä.

Riparilaulujen ilta
la 27.4. 2019 klo 18